Foodbikes i världsklass

Alla sorters cyklar och vagnar

Oavsett om ni letar efter en glasscykel, korvvagn, kaffecykel, ölvagn, grillvagn, popcorncykel, proseccobike, skaldjurscykel eller har en oprövad cykelidé. Vi löser det.

Vi har nöjet att vara helt ensamma i Sverige med att bygga och erbjuda världens mest kompletta utbud av foodbikes i premiumkvalitet. Dessutom anpassar vi cyklarna och vagnarna till exakt det som passar just er verksamhet. Med allt från design, utrustning, inredning, färgval och logotyper.

Vad gör vi annorlunda?

Vi följer utvecklingen av tekniska innovationer på marknaden och har ständig dialog med er som driver mobil gastronomi. Tack vare det känner vi till era behov och kan föreslå de mest effektiva lösningarna. När vi designar våra cyklar fokuserar vi främst på kvalitet, effektivitet, ergonomi och utseende. Allt för att skapa en premiumprodukt.

BYGG DIN EGEN FOODBIKE! Klicka här

Egen konfiguration

Rita er egen drömcykel eller vagn i vårt verktyg. I figuratorn finns våra standardval så att ni ni se priset direkt. Skulle ni sakna något val kan ni kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy just er cykel.

Leverans

Från idé till leverans av ditt fordon tar det cirka 6 veckor. Vi har även färdigbyggda cyklar och vagnar på lager för snabb leverans.

Inspiration