Type h premium – charm och kvalitet

När bra inte är gott nog

Mat smakar bättre i en härlig inramning. TYPE H ger en fantastisk miljö att sälja streetfood från. Våra leverantörer Caselani bygger den klassiska Citroenmodellen på ett sätt som får det att vattnas i munnen.

TYPE H är snygg, högkvalitativ och pålitlig. Med sin robusta konstruktion är de foodtrucks speciellt utvecklade för tuffa förhållanden på vägarna. Den professionella köksutrustningen möter höga restaurangkrav på att tillaga och servera gastronomiska upplevelser. 

100% anpassade lösningar

Vi kan leverera färdiga custombyggda Type H foodtrucks, men lika gärna en hantverksbil med er egen inredning, eller bara bilen om ni själva kan och vill bygga vidare på den. Tillsammans med vår egen inredningsdesigner hittar ni en lösning som gör Caselani Type H till precis det som ni drömt om.

Caselani Type H Premium food truck i somrig miljö. I foodtrucken ser vi hur en bagare säljer bröd.
En översikt över hur en gul Caselani Type H monteras av våra specialister. Från en Citroen Jumper i grunden monteras slitstark och tålig exteriör. Resultatet är en foodtruck som är redo att användas.

Italienskt hantverk och känsla för design

All konstruktion på Caselani Type H är till 100% utförd i Italien. Materialvalen, inredningsdesignen och omsorgen om detaljerna ger en foodtruck som inte bara ser vacker och professionell ut,

den är en fröjd att arbeta i och enkel att hålla ren och hygienisk. Processen involverar tredimensionell design, skapande av formar med CNC-fräs, glasfibertillverkade produkter och karosseri. Ett utsökt arbete, utfört med omsorg och passion för detaljer. 

Vi är stolta över att vara exklusiv agentur för Caselani Type H i Sverige.

Vad kostar en TYPE H foodtruck?

Det finns så klart en rad faktorer som påverkar priset. Ring så hittar vi en lösning som passar er. 📞 020-89 91 67

Caselani s.r.l

Den ledande customtillverkaren av bilar ombyggda till Citroens legendariska vintage modeller – Fourgonnette, Type HG och Type H. Nostalgi och charmig skönhet möter modern funktion. Företaget är känt för sina expertmedarbetare och sin goda kvalitet.

Fabrizio Caselani har lång erfarenhet av konstruktion och design av båtar. Privat samlar han entusiastiskt på veteranbilar av märket Citroen och därför var steget till Type H foodtrucks självklart.

Porträtt av Fabrizio Caselani, byggmästare och producent

Inspiration