Foodtrucks som ni vill ha dem

Från idé till verklighet

Ni vill ha en restaurang på hjul. Kanske ska en bil ni redan äger anpassas? Eller vill ni att vi hittar och bygger om en specifik bilmodell? Alternativt anpassar vi en bil vi har i lager? För oss spelar det ingen roll. Det viktiga är att resultat passar precis de behov ni har.

Vi älskar att ta er dröm och idé och skapa den perfekta lösningen för ert streetfoodkoncept. Vare sig det är en grill-, burgar-, sandwich-, sushi-, dumplings-, eller pizzatruck så bygger vi en perfekt lösning för era behov.

Genom lyhördhet, god design, optimerat produktionsflöde och premiumkvalitet, har vi blivit den mest anlitade foodtruck-leverantören i Sverige.

Vad kostar en custombyggd foodtruck?

Specialanpassade lösningar hamnar så klart i olika prisnivåer. Ring så hittar vi en lösning som passar er. 📞 020-89 91 67

Planering in i minsta detalj​

Vi utgår från era planer och lägger till våra samlade erfarenheter av streetfoodmarknaden. När vi har en tydlig en bild av vad som är den optimala lösningen så sätter våra designers sig vid ritbordet och skapar en 3D-ritning av bilen, där vi tillsammans kan granska varje detalj. När vi är nöjda med ritningen bestämmer vi vilket typ av chassi vi ska bygga på.

En inblick i Streetfoodverkstaden! En krok hänger ovanifrån framför en nyservad foodtruck.

Våra streetfoodtekniker tar över​

Nu börjar vi med själva bygget. Allt utförs med toppkvalitet och med hänsyn till miljön. Efter att grunden till skåpet är klart så installeras el, ledljus, musikanläggning och vatten- och avlopp sätts på plats. Innerväggar och golv byggs och merparten av trucken kläs in i rostfritt material. Även arbetsbänkar, avlastningsytor, ventilation och vaskar installeras.

Nu börjar det närma sig​

Nu är det dags att installera och montera den valda utrustningen! Till exempel stekbord, korvkokeri, glassmaskin, kylrännor eller pizzaugn. Nästa steg är eventuell lackering och att profilering. Nu är det bara slutbesiktning och inregistrering kvar innan nycklarna lämnas över.

Custombyggd foodtruck i klarblått. Snart öppnar bilen för försäljning, och den sista utrustningen är snart på plats. Dags att leva drömmen!