Classic retro trailer – en matvagn som sticker ut

Marknadens vassaste foodtrailers

Vi är det enda företag i Sverige som erbjuder de här coola och funktionella vagnarna. En klassisk trailer där retro looken kompletteras med hög kvalitet och där inget är lämnat åt slumpen och varje detalj fyller sin funktion. Dessutom anpassar vi trailern direkt efter era önskemål. Vagnen byggs av en certifierad och betrodd byggare i Holland, och hela slutfinishen sker i vår verkstad i Munka Ljungby.

Fyra storlekar

För att erbjuda våra kunder vagnar som är skräddarsydda till deras unika matkoncept så har vi tagit fram fyra olika storlekar på våra trailers. Vi har kunder som använder dem till grill, glass, café, panini, pizza, dumplings, sushi, tex mex och såklart burgare, bara för att nämna några användningsområden.

Classic Retro MOHA Trailer i svart sedd snett från sidan. Med hjälp av dragkroken längst fram kan du enkelt montera den på din bil och köra foodtruck med vanligt B-körkort.

nyckelfärdig och klar att använda

Som kund så kommer ni att hämta en helt nyckelfärdig vagn som kan köras med vanligt B-körkort. Ni ska kunna börja sälja och leva era drömmar direkt efter upphämtning. Det innebär att vi självklart gör allt jobb och anpassar trailern precis så som ni vill ha den med rätt utrustning, rätt flöde, inredning, lackering i av er valda kulör och med logotyper på plats.

Vad kostar en foodtrailer?

Våra foodtrailer finns i olika utföranden och utrustningar vilket gör att priset varierar. Ring så hittar vi en lösning som passar er budget. 📞 020-89 91 67

Inspiration